Westinghousestraat 1

3555 VA, UTRECHT

  • 72 m2
  • EINDWONING
  • 4 kamers
Te koop

€ 400.000 k.k.

Of bel de makelaar

030 603 85 64
Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30

Woningomschrijving

Charmant wonen in de wijk Zuilen? Dat is mogelijk in de historische Lessepsbuurt! Wij bieden hier een leuke 4-kamer eindwoning te koop aan dat altijd netjes bewoond is geweest en nu aan de binnenzijde dient te worden gemoderniseerd. Maar dan heb je ook wel een fraaie woning op een leuke plek, met voor- en achtertuin, helemaal naar eigen smaak ingericht!

De woning is gelegen nabij het Julianapark, ring Utrecht, openbaar vervoer en diverse gezellige restaurants. Voor de boodschappen kan je terecht bij diverse winkels in de directe omgeving en met de fiets sta je binnen 10 minuten in het bruisende hart van de stad. Kortom een mooie kans!

Graag nemen we je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Via je eigen voortuin kom je bij de voordeur. Hal met trapopgang en toegang tot toiletruimte die op dit moment eenvoudig is afgewerkt. Woonkamer met trapkast en meterkast. Via de woonkamer kom je in de keukenruimte die is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is de achtertuin toegankelijk. De ruime en zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten waar je uren kunt genieten van al het moois dat de zon te bieden heeft. Achterin de tuin bevindt zich een berging.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers die allen zijn voorzien van dakkapel. Een van de slaapkamers is voorzien van inbouwkasten en heeft een luik met vlizotrap. Eenvoudige badkamer met douchegelegenheid en wastafel.

2e verdieping:
Bereikbaar via vlizotrap. Handige bergzolder met opstelplaats van de cv-ketel.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 275.000
dagen
uren
min.
sec.
New Yorkdreef 21
3564 KE, UTRECHT
69m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
3 kamers
€ 289.000
dagen
uren
min.
sec.
Washingtondreef 85
3564 KC, UTRECHT
84m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
4 kamers
€ 419.000
De Lessepsstraat 1
3553 RH, UTRECHT
82m2
EINDWONING
4 kamers