Washingtondreef 85

3564 KC, UTRECHT

  • 84 m2
  • GALERIJFLAT
  • 4 kamers
Koopvoorrang

€ 289.000 k.k.

Of bel de makelaar

030 207 70 40
Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30

Woningomschrijving

EXCLUSIEF BESCHIKBAAR VOOR HUURDERS VAN MITROS, PORTAAL EN BO-EX T/M 06 OKTOBER 2022!

Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen deze huurders voorrang om de woning te kopen. Voor niet-huurders kunnen wij nog geen bezichtigingsafspraak inplannen; een bezichtiging aanvragen kan al wel, stuur ons dan een bericht.

Mogelijkheid voor de startende koper. Dit ruime 3-kamer appartement ligt op een hoek van de 4e verdieping van een appartementencomplex (geen bovenburen!) en heeft een zonnig balkon op het zuidoosten en fietsenberging op de begane grond. De woning is momenteel zonder inrichting, perfect om zelf aan de slag te gaan. De VvE van het gebouw wordt professioneel beheerd. De ligging aan de rand van Utrecht is zeer gunstig ten opzichte van diverse winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatiemogelijkheden. De auto kan gratis voor de deur geparkeerd worden.

Indeling
begane grond:
afgesloten centrale entree met brievenbussen, lift, trapopgang en aparte toegang tot de inpandige bergingen.

4e verdieping:
entree, hal met meterkast, slaapkamer linkerzijde met schuin dak, woonkamer met toegang tot het balkon gelegen op het zuidoosten, dichte keuken met net keukenblok en aansluiting wasmachine/droger, slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast, separate toiletruimte, inpandige badkamer met douche en wastafel, slaapkamer aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
* Zelfbewoningsplicht: koper wordt 100% eigenaar van de woning en dient de woning ook zelf te bewonen voor de eerste periode van 4 jaar.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje ‘Aanvullende bepalingen Mitros’.
* Het betreft een voormalige huurwoning, de woning dient gemoderniseerd te worden.
* De woning staat op erfpachtgrond, de uitgifte in erfpacht is voor onbepaalde tijd, de erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht.
* Verwarming en warm water door cv-combiketel (Remeha Tzerra 2014).
* Grotendeels voorzien van dubbele beglazing en mechanische ventilatie.
* De huidige servicekosten zijn € 137,30 (woning) en € 1,73 (berging) per maand.
* De beheerder van de VvE brengt administratiekosten in rekening bij koper. Koper verplicht zich deze kosten bij de levering te voldoen via de afrekening bij de notaris.
* Notaris ter keuze van de verkoper: Van Grafhorst notarissen.
* Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
* Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen maar verwijst hiervoor naar het Utrechts Archief.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 275.000
dagen
uren
min.
sec.
New Yorkdreef 21
3564 KE, UTRECHT
69m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
3 kamers
€ 289.000
dagen
uren
min.
sec.
Washingtondreef 85
3564 KC, UTRECHT
84m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
4 kamers
€ 419.000
De Lessepsstraat 1
3553 RH, UTRECHT
82m2
EINDWONING
4 kamers