Smaragddrift 49

3436 BW, NIEUWEGEIN

  • 107 m2
  • EINDWONING
  • 4 kamers
Te koop

€ 360.000 k.k.

Of bel de makelaar

030 603 85 64
Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30

Woningomschrijving

Wonen aan een autoluw hofje waar de kinderen veilig kunnen spelen? Dan ben je aan de Smaragddrift aan het juiste adres. Wij hebben hier een leuke eindwoning met een flinke tuin in verkoop gekregen.

De woning is netjes bewoond geweest, maar kan nog wel wat extra liefde en modernisatie gebruiken. Maar als je deze klus hebt geklaard, dan heb je een ruim eengezinshuis helemaal naar jouw smaak en wensen. De woning beschikt over een lichte woonkamer, ruime open keuken, drie slaapkamers en een open zolder met tal van mogelijkheden. Uiteraard heb je een tuin met achterin de vrijstaande berging.

De ligging van de woning is top! Tal van voorzieningen zoals winkels, scholen en het openbaar vervoer zijn in de nabije omgeving gelegen. Ook de uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toiletruimte, meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is goed van formaat, prima in te delen en is voorzien van een handige trapkast . Via een deur vanuit de woonkamer kan je naar de tuin.

De diepe tuin is gelegen op het gewilde westen. Tot in de late uurtjes kan jij dus genieten van al het moois dat de zon je te bieden heeft. Lekker genieten van je eigen groene oase.

Komen we weer terug in de woonkamer dan lopen we naar de voorzijde van de woning. Hier vinden we de open keuken met eenvoudige opstelling, maar er is voldoende ruimte voor het realiseren van jouw droomkeuken.

1e Verdieping:
Overloop en toegang tot drie slaapkamers die allen variëren qua oppervlak. Op deze verdieping hebben we nog een ruime badkamer. Deze is nu eenvoudig afgewerkt en voorzien van een wastafel, douchegelegenheid en 2de toilet.

Met een vaste trap kunnen we naar de……

2e Verdieping:
Hier is nu een grote open zolderruimte met opstelplaats van de wasmachine en cv-ketel. Er is ruimte genoeg voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Sutter Kars Netwerk Notarissen te Nieuwegein.
– Het oppervlak van de zolder is niet meegenomen met het woonoppervlak in verband met het tekort aan daglichttoetreding.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– De zolder betreft volgens de NEN2580 overig inpandige ruimte, echter wij hebben dit oppervlak meegenomen in het woonoppervlak. Zie het meetrapport voor de juiste maatvoeringen.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 275.000
dagen
uren
min.
sec.
New Yorkdreef 21
3564 KE, UTRECHT
69m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
3 kamers
€ 289.000
dagen
uren
min.
sec.
Washingtondreef 85
3564 KC, UTRECHT
84m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
4 kamers
€ 419.000
De Lessepsstraat 1
3553 RH, UTRECHT
82m2
EINDWONING
4 kamers