Lijsterbesstraat 100

3434 AG, NIEUWEGEIN

  • 77 m2
  • PORTIEKFLAT
  • 3 kamers
Verkocht

€ 275.000 k.k.

Of bel de makelaar

030 207 70 40
Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30

Woningomschrijving

EXCLUSIEF BESCHIKBAAR VOOR HUURDERS VAN MITROS, PORTAAL EN BO-EX T/M 04 AUGUSTUS 2022!

Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden, krijgen deze huurders voorrang om de woning te kopen. Voor niet-huurders kunnen wij nog geen bezichtigingsafspraak inplannen; een bezichtiging aanvragen kan al wel, stuur ons dan een bericht.

Mooie kans voor starters! De ruime en lichte 3-kamer appartement ligt op de 1e etage van een complex in de wijk Zandveld aan de zuidkant van Nieuwegein. De woning is goed ingedeeld en heeft 2 slaapkamers, een eenvoudige badkamer en een interne berging. Een nieuwe keuken plaatsen is echter wel gewenst! Genieten van de middag- en avondzon kan op je eigen balkon dat op het westen gericht is, naast een loggia die aan de grote slaapkamer zit. De woning beschikt verder ook over een aparte berging in de onderbouw. Parkeren kan gewoon voor de deur, er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar. Openbaar vervoer is op loopafstand en de snelwegen A2 en A27 zijn goed te bereiken.

Indeling:
begane grond: afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau, trapopgang, lift en toegang tot de bergingen.
1e verdieping: entree, hal met berging, meterkast en toilet, slaapkamer met loggia, badkamer met wastafel, douche en aansluiting wasmachine, slaapkamer, woonkamer, half open keuken met boiler.

Bijzonderheden:
* Zelfbewoningsplicht: koper wordt 100% eigenaar van de woning en dient de woning ook zelf te bewonen voor de eerste periode van 3 jaar.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje ‘Aanvullende bepalingen Mitros’.
* Het betreft een voormalige huurwoning, de woning moet gemoderniseerd worden.
* Blokverwarming; warm water d.m.v. elektrische boiler.
* Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
* De servicekosten zijn € 146,12 (woning) en € 2,40 (berging) per maand (prijspeil 2022).
* De beheerder van de VvE brengt administratiekosten voor toetreding in rekening bij koper. Koper verplicht zich deze kosten bij de levering te voldoen via de afrekening bij de notaris.
* Vaste projectnotaris: Sutter|Kars Notarissen.
* Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
* Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar de gemeente.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 275.000
dagen
uren
min.
sec.
New Yorkdreef 21
3564 KE, UTRECHT
69m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
3 kamers
€ 289.000
dagen
uren
min.
sec.
Washingtondreef 85
3564 KC, UTRECHT
84m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
4 kamers
€ 419.000
De Lessepsstraat 1
3553 RH, UTRECHT
82m2
EINDWONING
4 kamers