Johan Wagenaarkade 69 3

3533 TH, UTRECHT

  • 77 m2
  • PORTIEKFLAT
  • 3 kamers
Te koop

€ 335.000 k.k.

Of bel de makelaar

030 207 70 40
Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30

Woningomschrijving

Aan de rand van Oog in Al en uitkijkend op het Amsterdam-Rijnkanaal ligt op de 3e en bovenste verdieping dit 3-kamer (voorheen 4) appartement met balkon op het oosten en ruime loggia op het westen en een fietsenberging op de begane grond. De woning is eenvoudig en nog helemaal naar eigen smaak in te richten. Het gebouw is recent gedeeltelijk gerenoveerd en verduurzaamd, de VvE is actief en financieel gezond. De ligging is prima ten opzichte van diverse winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatiemogelijkheden. De auto parkeren kan (nog gratis) voor de deur.

Indeling
Begane grond:
afgesloten centrale entree met brievenbussen, trapopgang en aparte toegang tot de inpandige bergingen.

3e verdieping:
entree, gang, meterkast, toilet, ruime inpandige berging, speelse en lichte woon-/eetkamer, slaapkamer aan de voorzijde, loggia op het westen met prachtig uitzicht over het kanaal, slaapkamer aan de achterzijde met vaste kastruimte, dichte keuken met net keukenblok, recent betegelde badkamer voorzien van douche en wastafel, balkon achterzijde (oosten) over de volle breedte van de woning.

Bijzonderheden:
* Zelfbewoningsplicht: koper wordt 100% eigenaar van de woning en dient de woning ook zelf te bewonen voor de eerste periode van 4 jaar.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje ‘Aanvullende bepalingen Mitros’.
* Het betreft een voormalige huurwoning, de woning dient gemoderniseerd te worden.
* De woning staat op erfpachtgrond, de uitgifte in erfpacht is voor onbepaalde tijd, de erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht.
* Verwarming en warm water door cv-combiketel (Intergas 2015).
* Grotendeels voorzien van dubbele beglazing, muurisolatie en mechanische ventilatie.
* De huidige servicekosten zijn € 115,39 per maand.
* De beheerder van de VvE brengt administratiekosten in rekening bij koper. Koper verplicht zich deze kosten bij de levering te voldoen via de afrekening bij de notaris.
* Notaris ter keuze van de verkoper: Van Grafhorst notarissen.
* Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
* Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen maar verwijst hiervoor naar het Utrechts Archief.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 275.000
dagen
uren
min.
sec.
New Yorkdreef 21
3564 KE, UTRECHT
69m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
3 kamers
€ 289.000
dagen
uren
min.
sec.
Washingtondreef 85
3564 KC, UTRECHT
84m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
4 kamers
€ 419.000
De Lessepsstraat 1
3553 RH, UTRECHT
82m2
EINDWONING
4 kamers