H.J. Schimmelstraat 25

3532 TA, UTRECHT

  • 77 m2
  • BOVENWONING
  • 4 kamers
Verkocht

€ 370.000 k.k.

Of bel de makelaar

030-2737464
Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30

Woningomschrijving

Je wilt in de stad wonen, maar wel aan een rustige straat en dichtbij het bruisende oude centrum van Utrecht, dan is dit je kans!

Wij bieden deze royale bovenwoning aan in de sfeervolle en populaire wijk “Nieuw Engeland”. Deze woning heeft een woonoppervlakte van circa 77 m² en is voorzien van een balkon en berging.

Het Centraal Station en de oude binnenstad liggen op nog geen tien minuten fietsen en de dagelijkse boodschappen kan gedaan worden in het winkelcentum Groeneweg. Alles wat je dagelijks nodig hebt ligt op loopafstand. Tevens ligt het Majellapark om de hoek en de wijk kenmerkt zich ook door de terrasjes en eettentjes.

Aan de binnenzijde dient de woning nog wel gemoderniseerd te worden en naar eigen smaak te worden ingericht, maar dan kan het ook absoluut je droomwoning worden! Voordeel is, dat de woning is voorzien van dubbel glas en een cv-installatie.

Indeling
Begane grond: entree, hal, trapopgang.

Eerste verdieping: overloop, badkamer met douche, toilet, de woonkamer is licht en ruim, aansluitend vind je de dichte keuken welke ook toegang geeft tot het balkon.

Tweede verdieping: overloop, op deze verdieping zijn er twee ruime slaapkamers met een dakkapel. Aangrenzend is nog een bergkamer. Het is mogelijk om de badkamer naar boven te verplaatsen.

Bijzonderheden:
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
– Koper dient de woning zelf te bewonen;
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
– Er is een opdracht uitgezet om een meerjarenonderhoudsplan op te stellen;
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
– Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 375.000
dagen
uren
min.
sec.
Amsterdamsestraatweg 645
3555 HA, UTRECHT
82m2
TUSSENWONING
4 kamers
€ 275.000
Lijsterbesstraat 184
3434 AH, NIEUWEGEIN
106m2
MAISONNETTEDUBBEL_BOVENHUIS
4 kamers
€ 275.000
New Yorkdreef 21
3564 KE, UTRECHT
69m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
3 kamers