De Lessepsstraat 10

3553 RK, UTRECHT

  • 84 m2
  • TUSSENWONING
  • 4 kamers
Koopvoorrang

€ 405.000 k.k.

Of bel de makelaar

030-2737464
Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30

Woningomschrijving

Beschikbaar voor huurders tot en met 5 oktober 2022. Voordat deze woning op de vrije markt wordt aangeboden krijgen huurders van Mitros, Portaal en Bo-Ex voorrang.

Altijd al willen wonen in een bijzonder sfeervolle en ruime 4-kamerwoning met voor- en achtertuin in De Lessepbuurt? Dan is dit je kans!

De Lessepbuurt is een buurt met woningen die gebouwd zijn voor de arbeiders van de fabrieken “Werkspoor en Demka”. De woningen zijn in 2007-2008 cascomatig volledig gerenoveerd. De gevels zijn gereinigd en voorzien van een nieuwe voeg. De kozijnen zijn vernieuwd, uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing. Doordat dit in de gehele buurt bij alle woningen is gedaan, ontstaat er eenheid en een frisse uitstraling. De woning dient nog aan de binnenzijde gemoderniseerd te worden, maar het voordeel is dat je het dan wel naar eigen smaak kunt inrichten.

Het winkelcentrum Rokade ligt op loopafstand voor je dagelijkse boodschappen en het Julianapark is om de hoek. Ook het openbaar vervoer is in de wijk goed geregeld en daarbij zijn de snelwegen naar de A2 en A27 via de ring goed bereikbaar.

Kortom, een leuke woning waar je thuiskomt op een centrale locatie!

Indeling
Begane grond: entree, hal, separaat toilet, royale lichte woonkamer en dichte keuken met toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop met bergkast, slaapkamer aan de voorzijde met aangrenzend een badkamer, twee slaapkamers aan de achterzijde. Het is goed mogelijk om van één kamer een ruime badkamer te maken.

Tweede verdieping: ruime zolder (stahoogte). Er zijn soortgelijke type woningen, die een extra kamer hebben gecreëerd middels een vaste trap.

Bijzonderheden:
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
– Koper dient de woning zelf te bewonen;
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht;
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het stadsarchief;
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente;
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”;
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting;
– Oplevering in overleg.

Aankoopmakelaar inschakelen:
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op nvmaankoopmakelaarinutrecht.nl

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 275.000
dagen
uren
min.
sec.
New Yorkdreef 21
3564 KE, UTRECHT
69m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
3 kamers
€ 289.000
dagen
uren
min.
sec.
Washingtondreef 85
3564 KC, UTRECHT
84m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
4 kamers
€ 419.000
De Lessepsstraat 1
3553 RH, UTRECHT
82m2
EINDWONING
4 kamers