Cederstraat 8

3552 RJ, UTRECHT

  • 73 m2
  • TUSSENWONING
  • 3 kamers
Te koop

€ 339.500 k.k.

Of bel de makelaar

030 603 85 64
Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30

Woningomschrijving

Het sfeervolle en gezellige “Witte Wijkje” (Ondiep) is in trek en daar kan jij komen wonen! Op deze populaire locatie hebben wij deze sfeervolle 3-kamer eengezinswoning in verkoop gekregen. De woning kenmerkt zich door de karakteristieke voorgevel, de prettige indeling en het aanwezige stadstuintje op het zuidwesten.

Dan hebben we het nog niet gehad over de centrale locatie. Winkels, scholen en de wegen naar de Ring Utrecht liggen letterlijk om de hoek. Binnen enkele minuten fietsen sta je midden in het stadshart van Utrecht met al haar voorzieningen. Het klinkt bijna allemaal te mooi om waar te zijn, maar dit is wellicht de woning waar je al even naar op zoek bent.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree met hal, toiletruimte, meterkast en trapopgang. De woonkamer is van het type doorzon en beschikt over een vaste kast. Vanuit de woonkamer kunnen we naar de open keuken waar voldoende ruimte beschikbaar is voor het plaatsen van jouw droomkeuken. Vanuit de keuken is de berging met opstelplaats van de wasmachine en de cv-combiketel te bereiken. Tevens kan je vanuit de keuken naar de knusse stadstuin dat is gelegen op het gewilde zuidwesten.

1e verdieping:
Ruime overloop. Op deze verdieping bevinden zich nu twee slaapkamers. Voorheen waren er drie slaapkamers en mocht je daar behoefte aan hebben dan, is dit weer eenvoudig terug te brengen. Tussen de slaapkamers is de doucheruimte gelegen.

2e verdieping:
Bereikbaar via vlizotrap. Ruime bergvliering.

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.
– Toelichting NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De digitale brochure van deze woning is te downloaden.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 275.000
dagen
uren
min.
sec.
New Yorkdreef 21
3564 KE, UTRECHT
69m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
3 kamers
€ 289.000
dagen
uren
min.
sec.
Washingtondreef 85
3564 KC, UTRECHT
84m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
4 kamers
€ 419.000
De Lessepsstraat 1
3553 RH, UTRECHT
82m2
EINDWONING
4 kamers