Burgemeester van Tuyllkade 53 BS

3553 AC, UTRECHT

  • 108 m2
  • BOVENWONING
  • 4 kamers
Verkocht

€ 365.000 k.k.

Of bel de makelaar

030 603 85 64
Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30

Woningomschrijving

Alleen al om de chique uitstraling van de laan zou je hier willen wonen. Al die mooie oude bomen en de groenstrook aan de voorzijde zijn fantastisch. Op deze leuke locatie hebben wij een royale bovenwoning in verkoop gekregen. En deze bovenwoning is extra ruim omdat deze deels is gesitueerd boven de poort.

Als je deze bovenwoning koopt dan beschik je over een zeer ruime woonkamer, keuken, drie slaapkamers, badkamer, een balkon en uiteraard een separate berging op de begane grond. De woning kan aan de binnenzijde wel wat liefde gebruiken, maar als jij deze erin hebt gestopt is het een en al genieten van je eigen stek!

Ook de locatie van de bovenwoning is prettig te noemen. Winkelcentrum Rokade ligt om de hoek en de reuring van de Amsterdamsestraatweg is snel gezocht. En wil je het grootser hebben? Het gezellige centrum van Utrecht is met zo’n 10 minuten fietsen bereikbaar.

Graag nemen wij je mee voor een rondleiding.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang en meterkast.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot alle ruimtes. We komen in de woonkamer. Deze ruimte zal je doen verrassen. Wat een oppervlak en wat een licht. En dan heb je aan de voorzijde ook nog eens verre doorkijkjes. Vanuit de woonkamer kunnen we naar het balkon. Deze is gelegen op het oosten. Jij kunt dus al in de vroege uurtjes genieten van al het moois dat de zon je te bieden heeft.

Gaan we weer naar binnen dan kunnen we naar de gesloten keuken die eveneens toegang geeft tot het balkon. In de keuken staat nu een eenvoudige keukenopstelling, maar er is voldoende ruimte om je droomkeuken te plaatsen.

Verder vinden we op deze etage een toiletruimte en een badkamer voorzien van douchegelegenheid, wastafel en opstelplaats van de wasmachine.

Met een vaste trap komen we op de….

2e Verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers. Hiervan zijn twee slaapkamers met recht ruim te noemen. De grootste kamer aan de achterzijde is voorzien van twee inbouwkasten.

Vanaf de overloop is nog een inbouwkast en een inpandige berging bereikbaar. In deze berging kan je voldoende spullen stallen en hebben we de opstelplaats van de cv-combiketel.

Kom jij hier wonen?

Bijzonderheden:
– Koper dient de woning zelf te bewonen.
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Notaris ter keuze verkoper, Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
– De servicekosten bedragen circa € 116,72 voor het appartement en € 8,14 voor de berging per maand.
– Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen, verkoper verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
– Indien er een ondergrondse afvalcontainer aanwezig is kunt u hiervoor een afvalpas of –sleutel aanvragen bij de gemeente.
– Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing, welke vermeldt staan in deze brochure onder het kopje ”Toelichting aanvullende bepalingen Mitros”.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 275.000
dagen
uren
min.
sec.
New Yorkdreef 21
3564 KE, UTRECHT
69m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
3 kamers
€ 289.000
dagen
uren
min.
sec.
Washingtondreef 85
3564 KC, UTRECHT
84m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
4 kamers
€ 419.000
De Lessepsstraat 1
3553 RH, UTRECHT
82m2
EINDWONING
4 kamers