Aurorastraat 2

3581 LV, UTRECHT

  • 137 m2
  • TUSSENWONING
  • 5 kamers
Te koop

€ 610.000 k.k.

Of bel de makelaar

030 207 70 40
Telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.30

Woningomschrijving

Heerlijk wonen in Oudwijk, creëer je eigen huis in Utrecht-oost!

Met een in de basis goede isolatie (energielabel C) en 3 prima ingedeelde woonlagen met goede plafondhoogtes hoef je bij deze woning geen architect te zijn om wat moois van de ruimtes te maken. Er zijn in de huidige staat liefst 7 slaapkamers beschikbaar dus genoeg voor een groot gezin, bovendien is er ook nog een eigen tuin. Met een beetje liefde en aandacht bouw je hier een lekkere plek voor jezelf.

Locatie
De Aurorastraat, een rustige straat met weinig doorgaand verkeer, ligt tussen de onlangs volledig gerenoveerde Oudwijkerdwarsstraat en de Mecklenburglaan. De ligging is gunstig: het oude centrum, winkels voor de dagelijkse boodschappen aan de Burgemeester Reigerstraat, Nachtegaalstraat of Adriaen van Ostadelaan, sportvelden of wandelen langs de Kromme Rijn, alles is op loopafstand of met de fiets in enkele minuten te bereiken. Kinderopvang en basisscholen om de hoek, maar ook oudere kinderen hoeven niet ver te reizen met het St. Bonifatiuscollege, het Utrechts Stedelijk Gymnasium en een vestiging van de Maliebaanschool nagenoeg om de hoek.

Indeling
begane grond: entree, hal met trapopgang en meterkast, toiletruimte, in het verlengde daarvan de gesloten keuken met eenvoudig keukenblok, cv-ketel, aansluiting wasmachine en deur naar tuin, doorzon-woonkamer met dubbele deuren naar de tuin, achtertuin met berging.
1e verdieping: overloop met trapopgang en 2e toilet, 2 grote slaapkamers met tussengelegen kastruimtes, 1 kleinere slaapkamer voorzijde met kast, badkamer met douche en wastafel.
2e verdieping: overloop, 4 slaapkamers met vaste kasten en 2 met tevens een wastafel.

Bijzonderheden
* Zelfbewoningsplicht: koper wordt 100% eigenaar van de woning en dient de woning ook zelf te bewonen voor de eerste periode van 4 jaar.
* Op de verkoop zijn aanvullende voorwaarden van toepassing die vermeld staan in de brochure onder het kopje ‘Aanvullende bepalingen Mitros’.
* Het betreft een voormalige huurwoning, de woning dient gemoderniseerd te worden.
* De woning staat op erfpachtgrond, de uitgifte in erfpacht is voor onbepaalde tijd, de erfpachtcanon wordt eeuwigdurend afgekocht.
* Verkoper berekent de kosten voor het inmeten van het kadastrale perceel door aan de koper.
* Verwarming en warm water d.m.v. cv-combiketel (Intergas 2018)
* Bijna geheel voorzien van dubbele beglazing (deels HR).
* Vaste projectnotaris: Van Grafhorst notarissen
* Toelichting NEN2580: de Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
* Verkoper beschikt niet over bouwkundige tekeningen maar verwijst hiervoor naar het Utrechts Stadsarchief.
* Aanvaarding in overleg, kan snel.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Woning op de kaart

Soortgelijke woningen

€ 275.000
dagen
uren
min.
sec.
New Yorkdreef 21
3564 KE, UTRECHT
69m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
3 kamers
€ 289.000
dagen
uren
min.
sec.
Washingtondreef 85
3564 KC, UTRECHT
84m2
GALERIJFLATAPPARTEMENT
4 kamers
€ 419.000
De Lessepsstraat 1
3553 RH, UTRECHT
82m2
EINDWONING
4 kamers