Koopvoorrang nu ook voor woningen van woningcorporatie Bo-Ex

6 september 2021

Koopvoorrang nu ook voor woningen van woningcorporatie Bo-Ex

U krijgt als huurder van Mitros voorrang op het kopen van een woning van Mitros en Portaal. Vanaf nu geldt deze koopvoorrang ook voor de woningen die Bo-Ex in de verkoop heeft. Zo krijgt u als eerste de kans om een woning te kopen. De woningen hebben een vaste verkoopprijs. U hoeft dus niet meer te bieden dan de vraagprijs.

Waarom krijgen huurders van Mitros koopvoorrang?
Het voorrang krijgen op het kopen van een woning van Mitros, Portaal of Bo-Ex geeft u de kans om een volgende woonstap te zetten naar een koopwoning. Op dit moment staat de rente laag, waardoor het interessant kan zijn om een woning te kopen. Als u een woning koopt, laat u een huurwoning achter voor iemand die op zoek is naar een woning. Vandaar dat u als huurder voorrang krijgt op het kopen van een woning van Mitros, Portaal en Bo-Ex.

Hoe werkt het?
U vindt ons aanbod van koopwoningen op www.mitrosverkoopt.nl, www.kopenbijportaal.nl, en www.boexverkoopt.nl. Hier leest u ook de spelregels van de koopvoorrang. De belangrijkste voorwaarde is: u laat een zelfstandige huurwoning leeg achter.